23 Ocak 2018 Salı

Free Bitcoin

Free Bitcoin İle Btc Kazan !

free bitcoinFree bitcoin sitesi oldukça kolay bitcoin kazanabileceğiniz bir sitedir. her 1 saatte 1 kez olmak üzere karşınıza çıkan chapca kodunu girerek bitcoin kazanabiliyorsunuz. Kolay bir şekilde bitcoin kazanabileceğiniz ve bitcoinlerinizi çekmekte sorun yaşamayacağınız bir sitedir. 

                  Bu sitede önemli olan şey kasacağınız referans miktarı ve şansınızdır. Siteye üye olduktan sonra "FREE BTC" kısmından sayfanın en altında bir "ROLL" butonu mevcut.
free btc



              FREE BİTCOİN KAZANMAK İÇİN TIKLAYIN !

Bu buton üzerinden şansınıza göre 0-10000 arası bir rakam seçiliyor. Çıkan rakam kadar satoshi kazanıyorsunuz. Tek seferde 198 satoshi de kazanabilirsiniz 0.198 btc (200$) da kazanabilirsiniz. Saat başı sıfırlanan bu roll şansında ben 9994 tutturdum bir kez ve 198.000 satoshi geldi. 

Sitenin bir başka güzel özelliği de LOTTERY bölümünden erişebileceğiniz haftalık çekiliş. Çekilişe otomatik olarak katılıyorsunuz. Fakat bilet sayınız kastığınız referansa göre artıyor. 
free bitcoin kazan
Para çekebilmeniz için ise minimum 30000 satoshi biriktirmeniz gerekli. Unutmayın dice (Multiply BTC) illetini bilmiyorsanız bulaşmayın. Kazandığınız coinlerden olursunuz. Bol referans kasmayı unutmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder