31 Ocak 2018 Çarşamba

Ok-Haber

Haber oku Para Kazan ! Ok-Haber okuyarak Para Kazanma !!

ok haber para kazan

Haber okuma başına 2 dolar alırsınız. Haberler devamlı olarak güncellenmektedir. Hesabınız da toplam 1800 dolar birikince paypal üzerinden parayı çekebiliyorsunuz.

NASIL BAŞLANABİLİR?

Sayfada çalışmaya başlamak için, öncelikle kayıt olmanız ve ardından “Haber okumak” kısmını tıklamanız gerekmektedir.

ok haber ödeme

NASIL PARA ÇEKEBİLİRİM?



Minimum para çekme miktarına ulaştığınızda, istediğiniz zaman para çekebilirsiniz. Para çekme işlemi için kişisel bilgilerinizi; İsim, Soyisim ve PayPal veya Payza hesap numaralarınızı belirtip «Ödeme yap» tuşuna basmanız gerekmektedir. Ödemeniz hesabınıza 3 iş günü içerisinde işlenecektir.


Minimum para çekme miktarı $550 ibarettir.

OK-HABER SİTESİNE KAYIT OL OKUYARAK PARA KAZAN !!!


NASIL DAHA FAZLA KAZANARIM?

“Referans programı” ve “Seviye durumu” Sizin kazancınız yükselmesi için şans tanıyor. Yeni üyeler davet ederek daha fazla kazanın!
ok haber hakkımızda

NEDEN BANA ÖDEME YAPIYORLAR?

Haber kuruluşları, yeni seyirci kitlesi sağlama amacıyla bütün aktüel haberlerin kendi sayfalarında öğrenilmesini ve okunmasını istiyor ve bunun için ödeme yapmaya hazırlar. Medya sistem kuruluşu bize her okunan her haber için ödeme yapıyor, bizde bu ödemenin %80’nini yaptığınız çalışmalar için ödüyoruz.


OK-HABER SİTESİNE KAYIT OL OKUYARAK PARA KAZAN !!!


Ödeme yapıyor mu?
Güzel kazancı var gibi görünüyor.Bu sebeptendir ki aklımız da soru işaretleri var.Acaba ödeme yapıyor mu ? İlk çekim işlemimizi gerçekleştirdiğimiz de burdan belirteceğiz. Şu an için bu konu ile ilgili pek bir bilgimiz yok açıkçası ..
Araştırmalara göre site kimseye ödeme yapmamış . Tavsiye etmiyoruz !
SCAM!!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder