23 Ocak 2018 Salı

Sanal Pets


Sanal Pets Nedir?

İnternet üzerinden para kazandıran oyunlar arasında yerini alan sanal pets oyunu, size hayvan besleyerek para kazanmanızı sağlamaktadır. Renkli ve eğlenceli bir alt yapı ile üretilen sanal pets giriş işlemlerinizin ardından size, eğlenceli bir şekilde para kazanmayı vaat etmektedir.

Sanal Pets Nasıl Oynanır?

Oyunun sitesine giriş yaparak, sanal pets kayıt ol işleminizin ardından size verilecek olan 1 adet balık ve 500 Altın ile oyuna başlayabiliyorsunuz. Oyuna başlangıçta verilen bu balık size saatte 90 Pet puanı kazandırmaktadır. Oyun içerisinde kullanılan para birimi ise Pet para olarak adlandırılır. Pet parayı sizde olan hayvanların ürettiği pet puanlar sayesinde kazanabiliyorsunuz. Oyundaki hayvanların ürettiği puanların satışını yaparak altın ve Pet para kazanabilirsiniz. Oyun diğer oyunlara nazaran biraz daha detaya sahip olduğu için, ilk zamanlarda size oldukça karmaşık gelecektir. Oyun ana sayfasında sol kısımda bulunan sekmelerin detaylı açıklamaları şu şekildedir;
Hesabım: Bu kısımda, oyuna kayıt olduğunuz tarihi, kişisel bilgilerinizi, seviyenizi, referanslarınızı ve oyun içindeki kazanç miktarlarınızı görüntüleyebilirsiniz.
Loglarım: Bu kısımda hesapta daha önce yapmış olduğunuz işlemleri takip edebiliyorsunuz.
Referanslarım: Bu kısımda sanal pets referans linkinizi ve referansınızla kayıt olan kullanıcıları görüntüleyebilirsiniz.
Ayarlar: Burada şifrenizi değiştirebilir, profil resmi ekleyebilir ve Papara hesap bilgilerinizi kayıt edebilirsiniz.
PetCoin Bonus: Pet puanı kazanmak için 30 dakikada bir giriş yaparak 1 ile 25 arası bonusunuzu bu kısımdan alabilirsiniz.
PetPara Bonus: Bu kısımda da 60 dakikada bir Pet para bonusu kazanabilirsiniz.
VİP xBonus: 20 dakikada bir 10 ile 20 arası Pet puan kazanabilirsiniz.
PetPara&PetCoin: Bu kısımda sahip olduğunuz Pet paralarınızı Pet puana çevirebiliyorsunuz. Güncel miktar 100 Pet para=175 Pet puan
PetPara&TL: Bu kısımda da sahip olduğunuz Pet paralarınızı TL’ye çevirebilirsiniz. 4000 Pet para 1 TL olarak hesaplanmaktadır.
sanal pets fare
ZümrütPazar: Burada sahip olduğunuz zümrütler ile satın alabileceğiniz hayvanları ve üretim miktarlarını görebilirsiniz.
ZümrütShop: Burada daha önce satın almış olduğunuz zümrüt paketlerini bozdurabilirsiniz.
Zümrüt-TL: 5000 Zümrüt = 1 TL tutarında dönüşüm yapabilirsiniz.
Tavşan-PetCoin SatınAl: Bu kısımda tavşan ve pet puanı satın alabiliyorsunuz.
PetShop: Buradan satın alabileceğiniz hayvanları görebilirsiniz.
PetPazar: Toplamış olduğunuz Pet puan miktarını görerek satışını yapabilirsiniz. Güncel kur şu şekilde gösterilmiştir. ” x1 600 PetPuan= 2 PetCoin / 0.50 PetPara, x2 600 PetPuan= 4 PetCoin / 1 PetPara, x4 600 PetPuan= 8 PetCoin / 2 PetPara, x6 600 PetPuan= 12 PetCoin / 3 PetPara”
ParaÇek: Buradan minimum 50 TL ve üzeri kazançlarınızı Papara cüzdanınıza çekebilirsiniz.
PetPack: E-Pin storeden temin ettiğiniz PetPack’ları buradan açarak altın veya hayvan kazanma şansı yakalayabiliyorsunuz.

Sanal Pets Oyunu İle Kazanmak İçin Tıkla Üye OL !!

sanal pets para kazan

Sanal Pets Seviye

Oyun içerisinde bulunan seviye sistemi sayesinde üretim miktarınız arttıkça ve bazı dönemlerde yapılan yarışmalar ile seviyenizi yükseltebiliyorsunuz. Bu seviye yükseltmeler esnasında oyun size hediye olarak ekstra 1 TL veriyor. Ayrıca TL ile satın alabileceğiniz bu seviyeler ile X üretim miktarları da artış göstermektedir. Sanal pets hack kullanımını seviyede ve diğer bölgelerde deneyen kişilerin hesapları ise ödeme yapılmaksızın kapatılıyor.

Sanal Pets Kazanç Hesaplama


Sanal pets oyununda kazancınız yatırımlı ve yatırımsız olarak farklı şekillerde hesaplanabilmektedir. Her hayvanın kendine özel üretim miktarı ve satış fiyatı bulunuyor.
HAYVANSAATLİK ÜRETİMHAFTALIK ÜRETİMALIŞ FİYATI
Balık90 Pet Puan15,120 Pet Puan600 Pet Para
Küçük Kuş150 Pet Puan25,200 Pet Puan1000 Pet Para
Papağan300 Pet Puan50,400 Pet Puan1700 Pet Para
Hamster1100 Pet Puan184,800 Pet Puan6000 Pet Para
Kedi2300 Pet Puan386,400 Pet Puan12000 Pet Para
Köpek4500 Pet Puan756,000 Pet Puan23000 Pet Para
Tavşan12000 Pet Puan2,016,000 Pet Puan110 TL
Bunların haricinde zümrüt paketleri ile satın alabileceğiniz 365 gün ömre sahip hayvanlarda bulunmaktadır. Sanal pets hesaplama yapılırken, etkinlikler ve bonus ile elde edilen kazançlar baz alınmamıştır.  Oyun tarafından zaman zaman düzenlenen etkinlikler ile üretim miktarları yükseltilebiliyor.

Sanal Pets Oyunu İle Kazanmak İçin Tıkla Üye OL !!

Sanal Pets Nasıl Para Çekilir?

Sanal Pets hesabınızdan para çekiminde bulunmak için minimum 50 TL birikiminiz olması gerekmektedir. Oyun ana sayfasında sol kısımda bulunan sanal pets para çekme bölümüne tıklayarak 50 TL ve üzerindeki kazançlarınızı Papara hesabınıza çekim talebi vererek alabilirsiniz.

Sanal Pets Güvenilir Mi?

2017 yılında başlayarak devam eden oyun, şuan için oldukça fazla oyuncu kitlesine sahip olan uygulamalardan birisidir. Gün geçtikçe kendisini yenilemeye devam ederek Android ve İos marketlerine uygulama getirmeyi başarmıştır. Oyun içinde yatırım yapmadan kazanç elde etmek isteyenler sanal pets hile yöntemine başvurmayı deneyebiliyorlar. Fakat bu durum para çekme esnasında fark edilerek hesabın kapatılmasına neden olmaktadır.
Yatırımsız kazanç elde etmek isteyen oyuncuların kendisine bir strateji belirleyerek, sabırlı olmaları gerekmektedir. Sanal pets ekşi platformunda da birçok kazanç taktiği paylaşılıyor. Oyun içerisinde kazanç elde edebilmek için ilk başta size verilen altın miktarını harcamayıp bonuslar ile üzerine ekleme yaparak 2. Hayvanınızı alabilirsiniz. Biriken Pet paralarınızın tümünü dönüştürerek yeni hayvanlar alabilirsiniz. Bu süreç biraz zaman ve sabır gerektirecektir fakat yatırımsız kazanmak için bu yolun izlenmesi en doğrusudur. Sanal pets forum kısmında, kullanıcıların kazanç statülerini ve stratejilerini de takip edebilirsiniz. Kazançlarınız ile yaklaşık 4-5 ay hayvan almaya devam ederek, günlük kazanç oranı sağlayabilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder