23 Ocak 2018 Salı

AdBtc

AdBtc ile Bitcoin Kazanın - Reklam Tıklayarak Bedava Bitcoin Kazandıran Site !


Adbtc benim en çok sevdiğim bitcoin kazanma sitelerinde en başlarda geliyor. Öncelikle BURAYA tıklayarak ücretsiz üye oluyorsunuz.Yapmanız gereken şey sistem üzerinde bulunan reklamlara tıklayarak bitcoin kazanmak. günde boş vakitlerinizde 1-2 dakikanızı ayırsanız dahi yetiyor. Site üzerinden ne kadar çok reklama tıklarsanız o kadar çok bitcoin kazanıyorsunuz.

. Anlık olarak 5000 kişinin sürekli aktif olduğu ve sürekli reklamların tıklandığı bir sistem olan AdBTC oldukça iyi bitcoin kazandıran sistemlerden birisidir.
adbtc ana sayfa
Üye olduktan sonra menüden "Surf ads" yazan yere tıklayarak reklamların açılacağı bölüme geliyoruz. Burada karşına çıkan sayfada ekranının her hangi bir yerinde "OPEN" butonu yada " START" yazacak. Open tuşuna basınca reklam yan sekme olarak açılacak ve 10 saniye ile 30 saniye arasında reklam açık durması gerekiyor. Süre bitiminde ise bitcoininizi alıp reklam sekmesini kapatabilirsiniz. Yalnız belirtelim OPEN tuşu ekranınızın her yerinde olabilir. Yani sabit bir yerde değil. Hile kullananlara engel olmak için böyle bir yöntem bulunmuş.
AdBTC Tıkla Kayıt OL Bitcoin Kazan !

ad btc satoshi
Reklam süresi bittikten sonra kazandığınız bitcoin hesabınıza düşecek. Çok fazla aktif insanın kullandığı adbtc sisteminde reklamlar sürekli çıkar. Siz 1-2 saatte bir siteye girerek reklamlara tıklaya bileceğiniz reklamlar birikir ve bu reklamlara tıklayarak btc kazanabilirsiniz.
AdBTC sitesinde bitcoin kazanmak işte bu kadar kolay. Geleceğin para birimi olarak görülen bitcoini sizde şimdiden kazanmaya başlayın. Bitcoinin en büyük hedefi tanesinin 1 milyon dolar olmak olduğunu biliyoruz. Eğer 2-3 yıl sonra bu hedef tutarsa siz bu siteler sayesinde zengin olabilirsiniz. Şuanda bu fırsat varken değerlendirmenizde fayda var.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder